Tävlingsprogram 2017
Golfveckan 2017

Tävlingsbestämmelser

Anmälan till tävling

Anmälan till tävling kan göras genom internet, via telefon eller terminalen. Observera att ni själva ansvarar för att ert handicap stämmer i databasen på tävlingsdagen!

Sista anmälningsdag

Anmälningstiden utgår två dagar innan klockan 12:00, om inte annat anges i bestämmelserna för respektive tävling. Starttider anslås på klubbens anslagstavlor och på golf.se  Efteranmälan kan endast accepteras i mån av plats, efter beslut av tävlingsledaren.

Avanmälan till tävling

Avanmälan till tävling skall ske före anmälningstidens utgång, annars debiteras startavgiften. Om avanmälan sker inom 30 minuter före spelarens utsatta starttid, ska spelaren betala dubbla startavgiften. Om en spelare inte gör avanmälan och uteblir från tävling, betalar spelaren dubbla startavgiften. Eventuella andra disiplinära åtgärder kan vidtagas.

Start i tävling

Spelaren skall anmäla sig till tävlingsledningen senast 15 minuter före sin utsatta starttid. Vid anmälan skall spelaren uppvisa giltigt medlemskort, betala startavgiften, eventuell greenfee samt ta emot och kontrollera uppgifterna på sitt scorekort. Spelare utan giltigt medlemskort äger inte rätt att delta i tävlingen.

Startavgifter

Senior 120:– / Junior 120:–

Tävlingsgreenfee

Tävlingsgreenfeen är 200 kronor om inget annat är specificerat under tävlingsbestämmelserna. Gästande spelare som är medlem i Ulricehamn GK, Vårgårda GK, Vara-Bjertorp GK och Bredared GK betalar, enligt avtal om tävlingssamverkan, ingen greenfee vid tävling.

Prisutdelning

Prisutdelning sker klassvis. Pristagaren ska personligen närvara vid prisutdelningen och ta emot sitt pris. KM-tecken, vandringspris etc. som ej hämtas, omhändertas av tävlingsledningen. Om andra regler för prisutdelning gäller, finns detta angivet i bestämmelserna för tävlingen.

Hund på banan

Under tävlingsspel får ej hund medtas på banan.