Greenfee
Husvagn & Husbil

Greenfee

Just nu

Specialpris på Greenfee på helgfria vardagar. Alla gäster betalar endast 200 kronor vid spel. Detta erbjudande kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Vardagar:
400 Kronor

Lör-, sön-, helgdag:
450 Kronor

Swishnummer
När kansliet är stängt kan Du betala Din greenfee kontant i greenfeeinkastet, eller via vårt swishnummer 123 032 23 70.

Rabatter & samarbeten
Nedan följer de rabatter och greenfeesamarbeten som Herrljunga GK har tecknat. Märk att nedanstående rabatter inte går att kombinera med andra erbjudanden.

Golfhäftet
Hos oss gäller Golfhäftet alla dagar. Gäster med Golfhäftet betalar halv greenfee vid ett tillfälle.

Golfhäftet Plus
Herrljunga GK är under 2017 anslutna till Golfhäftet Plus. Du som har Golfhäftet Plus är välkommen att spela till halv greenfee obegränsat antal tillfällen helgfria veckodagar.

Bredareds GK & Alingsås GK
Fullbetalande medlemmar i Bredareds GK samt Alingsås GK betalar halv avgift oavsett dag.

Ulricehamns GK
Fullbetalande medlemmar i Ulricehamns GK betalar 200 kronor oavsett dag.

Vara-Bjertorp GK
Fullbetalande medlemmar i Vara-Bjertorp GK betalar 200 kronor helgfria vardagar, juniorer betalar 100 kronor.

Öijareds GK & A6 GK
Medlemmar i Öijareds GK samt A6 GK erhåller 100 kronor rabatt alla dagar. Detta erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Gäst till medlem
Fullbetalande gäst till medlem har 50 kronor rabatt i samband med spel. Medlemmen ska själv spela med gästen för att rabatten ska kunna nyttjas.

Introduktionskort
Gäst med kort utfärdade av PGA, GAF, SGA, SGF eller VGDF  ska kontakta kansliet senast en dag före besök.

Falköpings GK Guld Plus
Medlemmar i Falköpings GK med medlemskapet ”Guld Plus” spelar utan greenfee alla vardagar och tider, samt lör-, sön- & helgdag efter klockan 12:00. Vid gästspel ska gäst skriva in sig i speciell gästbok.

VGF-samarbetet
Fullbetalande medlem i en klubb ansluten till VGF har 100 kronor rabatt alla dagar och tider.

Klubbar som ingår i VGF:s greenfeesamarbete:

Alingsås GK
Onsjö GK
Hökensås GK
Ribbingsfors GK

När kansliet är stängt gäller kontant betalning i greenfeelådan alternativt betalning via Swish. Ange Ditt namn, samt greenfeenummer som betalningsreferens.