Greenfee
Golfbil

Greenfee

Alla dagar
Ordinarie pris 450 Kronor.

9 hål 225 Kronor. Gäller vardagar hela dagar och helger efter 14.00.

Swishnummer
När kansliet är stängt kan Du betala Din greenfee kontant i greenfeeinkastet, eller via vårt swishnummer 123 032 23 70, ange ditt namn, samt greenfeenummer som betalningsreferens.

Rabatter & samarbeten
Nedan följer de rabatter och greenfeesamarbeten som Herrljunga GK har tecknat. Märk att nedanstående rabatter inte går att kombinera med andra erbjudanden.

Vårgreenfee!
Passa på! Nu kör vi kampanjpris: Vardagar 250 kr och helger 300 kr. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Golfhäftet
Hos oss gäller Golfhäftet alla dagar. Gäster med Golfhäftet betalar halv greenfee vid ett tillfälle.

Golfhäftet Plus
Herrljunga GK är under 2019 anslutna till Golfhäftet Plus. Du som har Golfhäftet Plus är välkommen att spela till halv greenfee obegränsat antal tillfällen helgfria veckodagar.

Greenfeesamarbete
-Fullbetalande medlemmar i Skövde GK, Vara-Bjertorp GK,Bredareds GKKoberg GK och Alingsås GK betalar 200 kronor helgfria vardagar, juniorer betalar 100 kronor.

-Fullbetalande medlemmar i Ulricehamns GK, Lidköpings GK och Uddevalla GK betalar 250 kronor alla tider och dagar.

-Medlemmar i Öijareds GK erhåller 100 kronor rabatt alla dagar. Detta erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Gäst till medlem
Fullbetalande gäst till medlem har 50 kronor rabatt i samband med spel. Medlemmen ska själv spela med gästen för att rabatten ska kunna nyttjas.

Introduktionskort
Gäst med kort utfärdade av PGA, GAF, SGA, SGF eller VGDF  ska kontakta kansliet senast en dag före besök.