Greenfee
Golfbil

Greenfee

Alla dagar
Ordinarie pris 450 Kronor, just nu 1/6-30/9:  325:- vardagar, 395:- helger.

9 hål 225 Kronor. Gäller vardagar hela dagar och helger efter 14.00.

Swishnummer
När kansliet är stängt kan du betala din greenfee kontant i greenfeeinkastet, eller via vårt swishnummer 123 032 23 70, ange ditt namn, samt greenfeenummer som betalningsreferens.

Rabatter & samarbeten
Nedan följer de rabatter och greenfeesamarbeten som Herrljunga GK har tecknat. Märk att nedanstående rabatter inte går att kombinera med andra erbjudanden.

Golfhäftet
Hos oss gäller Golfhäftet helgfria vardagar, men ej vecka 29,30,31 på ordinarie greenfee som är 450 kr. Gäster med Golfhäftet betalar halv greenfee vid ett tillfälle.

Golfhäftet Plus
Herrljunga GK är under 2020 anslutna till Golfhäftet Plus. Du som har Golfhäftet Plus är välkommen att spela till halv greenfee på ordinarie greenfee som är 450 kr. Obegränsat antal tillfällen helgfria vardagar, utom vecka 29, 30 och 31.

Greenfeesamarbete
-Fullbetalande medlemmar i Bredareds GKoch Alingsås GK betalar 200 kronor helgfria vardagar, juniorer betalar 100 kronor.

-Fullbetalande medlemmar i Ulricehamns GK, Lidköpings GK, Koberg, Falköping, Mariestadoch Uddevalla GK betalar 275 kronor alla tider och dagar.

-Fullbetalande medlemmar i Vara-Bjertorp och Skövde GK betalar 275:- helgfria vardagar.

-Medlemmar i Öijareds GK erhåller 100 kronor rabatt på ordinarie greenfee (450 kr) alla dagar. Detta erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Gäst till medlem
Fullbetalande gäst till medlem har 50 kronor rabatt på ordinarie greenfee (450 kr) i samband med spel. Medlemmen ska själv spela med gästen för att rabatten ska kunna nyttjas.

Introduktionskort
Gäst med kort utfärdade av PGA, GAF, SGA, SGF eller VGDF  ska kontakta kansliet senast en dag före besök.