Nybörjarkurs
Resor

Grönt kort 2019

Grönt kortkurs
Lär dig spela golf. Vi går igenom alla slag som krävs för att du ska kunna spela golf.
Träningen sker företrädesvis på torsdagar mellan 19-21 och lördagar mellan 9-11. Totalt
10 timmar. Vissa undantag. Det innebär att du är färdig för banan efter 2,5 vecka.
Minst 4 pers/ Max 8 pers / Grupp.

Från 2018 godkänner nu Skatteverket golf som avdragsgill friskvård. I Nybörjarkursen ingår 375 kronor som medlemsavgift i Herrljunga Golfklubb som inte är avdragsgill, men resterande summa på 1620 kronor är möjlig att dra av om Du har friskvårdsbidrag att hämta ut från Din arbetsgivare.

Kursdatum

#Kurs 6: 5/8 kl 17-20

8/8 kl 17-20

15/8 kl 19.15-21

Grönt kortkurs privat/intensiv

Vi bestämmer gemensamt ett upplägg som passar dig. En kurs för dig som inte vill gå i
grupp, genomföra den lite snabbare eller vill genomföra kursen med en kompis eller
respektive. För att boka tid för start kontaktar Ni Christer på mail eller
telefon.

Anmälan till grönt kortkurs görs antingen till kansliet (0513-23910 eller info@herrljungagk.se) eller till Christer på telefon alt. via mail.

Christer Ädel
PGA Professional