Nybörjarkurs
Resor

Grönt kort 2020

Grönt kortkurs
Lär dig spela golf. Vi går igenom alla slag som krävs för att du ska kunna spela golf.
Träningen sker företrädesvis på torsdagar mellan 19-21 och lördagar mellan 9-11. Totalt
10 timmar. Vissa undantag. Det innebär att du är färdig för banan efter 2,5 vecka.
Minst 4 pers/ Max 8 pers / Grupp.

Från 2018 godkänner nu Skatteverket golf som avdragsgill friskvård. I Nybörjarkursen ingår 375 kronor som medlemsavgift i Herrljunga Golfklubb som inte är avdragsgill, men resterande summa på 1620 kronor är möjlig att dra av om Du har friskvårdsbidrag att hämta ut från Din arbetsgivare.

Kursdatum

Kurs 6:Är uppdelad på 28 juni och 5 juli kl 9-15. För 1995 kr får medlemskap i Herrljunga GK 2020 och allt du behöver för att kunna spela golf. Lån av klubbor, fria bollar under kursen och träning ledd av PGA utbildad tränare. Anmälan till kansliet på Herrljunga GK på telefon 0513-239 10 eller info@herrljungagk.se.

Grönt kortkurs privat/intensiv

Vi bestämmer gemensamt ett upplägg som passar dig. En kurs för dig som inte vill gå igrupp, genomföra den lite snabbare eller vill genomföra kursen med en kompis eller
respektive. För att boka tid för start kontaktar Ni Christer på mail eller
telefon.

Anmälan till grönt kortkurs görs antingen till kansliet (0513-23910 eller info@herrljungagk.se) eller till Christer på telefon alt. via mail.

Christer Ädel
PGA Professional