Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Gäster/tidsbokning
Greenfee
Tidsbokning
Golfpaket & Gruppbokningar
Husvagn & Husbil
Pay & Play
Golfbil
Tävling
Klubben
Banan
Börja spela golf
Pro & Träning
Nyheter
Samarbetspartners
Kontakta oss
Golfrestaurangen

Golfpaket & Gruppbokningar

Spela & Bo

Herrljunga Golfklubb kan erbjuda fina paket för Dig som vill komma och spela och bo hos oss. På klubben har vi två stycken stugor med plats för fyra personer per stuga. Dessutom har vi samarbete med Mosslanda Pub & Konferens, som ligger två kilometer från klubben, där Du bor i nyronoverade hus i lantlig miljö.

Stugpaket

Våra två stugor finns i anslutning till klubbhuset i absolut närhet till 10:ans tee och driving rangen. Varje stuga är inredd med fyra bäddar, litet matbord med fyra stolar samt enklare pentry. Toalett hittar Du i en intilliggande byggnad och dusch finns i klubbhusets omklädningsrum, 50 meter från stugorna, som är öppet dygnet runt. Stugorna är en utmärkt alternativ till Dig som vill komma och spela och samtidigt på banan. Vi har golfpaket där det ingår boende i stuga, frukost, lunch samt heldagsgreenfee. 

Pris Vardagar 600 kronor/person
Pris Helgdagar 700 kronor/person

Önskar Ni hyra sängkläder tillkommer en kostnad av 50 kronor per person.

Mosslanda

I samarbete med Mosslanda Pub & Konferens har vi möjlighet att ta emot Er som kommer i ett större sällskap upp till 24 pers eller som vill bo lite större än det stugorna erbjuder. Mosslanda Pub och Konferens är beläget ca 4 km från banan i vacker natur. Klicka här för att komma till Mosslandas hemsida.  

Pris alla dagar 650 kronor/person inkl. Boende (del i dubbelrum), lättare frukost samt heldagsgreenfee. Enkelrumstillägg om så önskas är 300 kronor.

 

Kom och gästa oss som en grupp

 

Många är sällskapen som ordnar sina interna mästerskap, eller åker iväg över dagen för en trevlig utflykt till en annan bana. Vi vill vara ett självklart alternativ till just Er varför vi har sytt ihop ett fint paket. Vi erbjuder kaffe & fralla vid ankomst, kaffe & bulle efter nio hål, lunch efter spel samt greenfee. Vill Ni att vi hjälper till att administrera en tävling så ingår även detta. Är Ni ett sällskap på minst 30 personer kan vi i mån av plats ordna med shotgunstart.

Pris Vardagar 395 kronor/person

Gäller vid en grupp på minst 12 personer.