Greenfee
Pay & Play

Golfpaket & Gruppbokningar

Spela & Bo

Herrljunga Golfklubb kan erbjuda fina paket för Dig som vill komma och spela och bo hos oss. På klubben har vi två stycken stugor med plats för fyra personer per stuga. Dessutom har vi samarbete med Mosslanda Pub & Konferens, som ligger två kilometer från klubben, där Du bor i nyronoverade hus i lantlig miljö.

Stugpaket

Våra två stugor finns i anslutning till klubbhuset i absolut närhet till 10:ans tee och driving rangen. Varje stuga är inredd med fyra bäddar, litet matbord med fyra stolar samt enklare pentry. Toalett hittar Du i en intilliggande byggnad och dusch finns i klubbhusets omklädningsrum, 50 meter från stugorna, som är öppet dygnet runt. Stugorna är en utmärkt alternativ till Dig som vill komma och spela och samtidigt på på banan. Vi har golfpaket där det ingår boende i stuga, frukost, lunch samt heldagsgreenfee.

Pris Vardagar 600 kronor/person
Pris Helgdagar 700 kronor/person

Önskar Ni hyra sängkläder tillkommer en kostnad av 50 kronor per person.

Mosslanda

I samarbete med Mosslanda Pub & Konferens har vi möjlighet att ta emot Er som kommer i ett större sällskap, eller som vill bo lite större än det stugorna erbjuder. I golfpaketet ingår boende, frukost, lunch samt heldagsgreenfee. Du äter DIna måltider i restaurangen på Herrljunga Golfklubb. Klicka här för att komma till Mosslandas hemsida.

Pris Vardagar 2-8 personer 790 kronor/person
Pris Vardagar minst 9 personer 740 kronor/person
Pris Helgdagar 2-8 personer 840 kronor/person
Pris Helgdagar minst 9 personer 790 kronor/person

Kom och gästa oss som en grupp

Många är sällskapen som ordnar sina interna mästerskap, eller åker iväg över dagen för en trevlig utflykt till en annan bana. Vi vill vara ett självklart alternativ till just Er varför vi har sytt ihop ett fint paket. Vi erbjuder kaffe & fralla vid ankomst, kaffe & bulle efter nio hål, lunch efter spel samt greenfee. Vill Ni att vi hjälper till att administrera en tävling så ingår även detta. Är Ni ett sällskap på minst 30 personer kan vi i mån av plats ordna med shotgunstart.

Pris Vardagar 395 kronor/person

Gäller vid en grupp på minst 12 personer.