Bli medlem i Herrljunga GK
Golfshop
Medlemslogin

Damkommittén 2017

Vi i damkommittén på Herrljunga Golfklubb vill hälsa alla, nya som gamla, välkomna till en givande golfsäsong!

Damkommitténs målsättning är att få så många som möjligt av de aktiva kvinnliga medlemmarna att vilja delta i de gemensamma aktiviteter vi anordnar. Alla skall kunna komma och känna sig som en i gänget, både nybörjare som duktig spelare. Ambitionen är att det skall vara roligt att spela golf och att umgås med övriga medlemmar. Vi skall ta tillfället i akt att lära av varandra och ha trevligt.

Vi träffas på tisdagar och då spelar vi 9 eller 18 hål tillsammans, vi brukar spela singel eller partävlingar. För att försöka få så många deltagare som möjligt har vi gjort ett tävlingsprogram som förhoppningsvis ska tillgodose alla. Det viktigaste är inte att vinna, utan det är gemenskapen, ha trevligt och kul tillsammans och träffa andra damer/tjejer i klubben som du annars inte spelar med.

Hjärtligt välkomna!

Damernas program 2017