Golfens regler
Aktuell Kurs

Herrljunga Golfklubb erbjuder Nybörjarutbildning, samt medlemskap för 1995 kronor. Alla är varmt välkomna och inga förkunskaper krävs. Som medlem spelar Du fritt på Herrljunga Golfklubb under hela 2018. Nybörjarkursen består av 12 timmars gruppträning med PGA Pro Rickard Larsson och under kurstillfällena har Du möjlighet att låna utrustning. Under kursen kommer vi att gå igenom grunderna i spelet golf både praktiskt och teoretiskt och efter kursens gång är det dags att börja spela golf på banan.

Golf som friskvård

Nytt för 2018 är att Skatteverket nu godkänner golf som avdragsgill friskvård. I Nybörjarkursen ingår 375 kronor som medlemsavgift i Herrljunga Golfklubb som inte är avdragsgill, men resterande summa på 1620 kronor är möjlig att dra av om Du har friskvårdsbidrag att hämta ut från Din arbetsgivare.

Nästa Kurs

Vi startar upp nästa kurs när vi har minst fem namn på intresselista. Är Du intresserad av att börja så kontakta kansliet på 0513-239 10 alternativt via e-post: info@herrljungagk.se .

Välkommen att börja spela golf på Herrljunga GK!