Nybörjarkurs
Golf fitness kinexit
Vinterträning

Vinterträning 2022

Anmälan till VINTERTRÄNINGEN har öppnat!
Vinterträning är ett perfekt tillfälle att fixa till svingen så man inte starta säsongen från noll.

Vi följer riktlinjer från FHM och anpassar träningen efter rådande läge.

Vi kommer att erbjuda träning i mindre grupper. All gruppträning kommer att bedrivas i Borås Indoorhall under 6 veckor där vi väver ihop rörlighetssträning med sving- och putteknik.
Alla deltagare kommer få ta del av plattformen Kinexit, som är vår grund till allt som rör golffys. Här kommer alla att få individuellt anpassade träningsprogram och möjlighet till egenträning under 6 månader. Vi kommer att erbjuda individuell Kinexit screening till alla deltagare under v. 43. I träningen ingår, golfteknik och rörlighetsträning med Jessica, simulatorspel och Kinexit medlemskap 6 månader.

Begränsat antal platser. Först till kvarn!

Herrgrupp       måndag 10 januari   17.30-19.00
Damgrupp       måndag 10 januari   19.30-21.00
Mixed               torsdag 13 januari    10.30-12.00
Mixed               torsdag 13 januari    12.30-14.00

Anmälan görs --> HÄR <--

PRIVATLEKTION VINTERPAKET 2022
Det kommer även finnas möjlighet att ta privatlektioner, där rekommenderar jag att köpa lektionspaket. Vi håller till i Vårgårda padelhall med Trackman som hjälpmedel.

Paket 1
3 x 60 min –
Svinganalys Trackman, kroppsscreening, individuellt anpassat golf fitness program, besiktning av utrustning.
Uppföljning, övningar, video.
3-månaders medlemskap Kinexit golf fitness program
3350:-

Paket 2
6 x 60 min –
Uppföljning, övningar, video.
6-månaders medlemskap Kinexit golf fitness program
6050:-

Paketen är anpassade för inomhusträning. Och är endast giltig 2 jan-25 feb 2022
Paketen är personliga!
Bokning av lektionspaket görs till Jessica på jessica@herrljungagk.se

Är ni en grupp som önskar träna tveka inte att höra av er till Jessica 0735027105.