Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Gäster/tidsbokning
Tävling
Klubben
Banan
Pro & Träning
Nybörjarkurs
Grupp/medlemsträning
Privatlektioner
Resor
Börja spela golf
Nyheter
Grupper och Företag
Kontakta oss
Samarbetspartners
Golfrestaurangen

Börja spela golf

Herrljunga Golfklubb erbjuder Nybörjarutbildning, samt medlemskap för 1995 kronor. Alla är varmt välkomna och inga förkunskaper krävs. Som medlem spelar du fritt på Herrljunga Golfklubb under hela 2019. Nybörjarkursen består av 12 timmars gruppträning och under kurstillfällena har du möjlighet att låna utrustning. Under kursen kommer vi att gå igenom grunderna i spelet golf både praktiskt och teoretiskt och efter kursens gång är det dags att börja spela golf på banan.

Golf som friskvård

Från 2018 godkänner nu Skatteverket golf som avdragsgill friskvård. I Nybörjarkursen ingår 375 kronor som medlemsavgift i Herrljunga Golfklubb som inte är avdragsgill, men resterande summa på 1620 kronor är möjlig att dra av om du har friskvårdsbidrag att hämta ut från din arbetsgivare. 

 

Fadderundor

Nu när säsongen är igång är det möjligt för er nybörjare att gå fadderundor. Måndagar efter klockan 17.30 from vecka 16 är avsedd för faddergolf. 

 

Nästa Kurs

Vi startar upp nästa kurs när vi har minst fem namn på intresselista, det blir troligtvis i april 2020. Är du intresserad av att börja så kontakta kansliet på 0513-239 10 alternativt via e-post: info@herrljungagk.se .

Välkommen att börja spela golf på Herrljunga GK!