Nybörjarkurs
Grupp/medlemsträning
Privatlektioner

Privatlektioner 2022

Vill du utveckla din golf?

Oavsett om du behöver hjälp med att bli en bättre puttare, slå längre eller behöver en svingscheck så hjälper Jessica dig utefter dina egna behov och förutsättningar.

Du kan välja att boka en lektion privat eller varför inte tillsammans med en vän

LEKTIONER

Lektioner anpassas efter ditt behov, du bestämmer inom vilket område du vill träna.

Är det första gången du tar lektion hos mig, rekommenderas att boka 50min första tillfället, då hinner vi samtala om dina behov, filma er sving och sedan diskutera hur ni går vidare framöver med hjälp av övningar.

PRIVATLEKTIONER

Under en lektion används videoanalysprogram v1, innehållet kommer att anpassas efter era önskemål och behov.

25 min                                 450:-

50 min                                 850:-

50 min parlektion                950:-

SPELLEKTIONER

Spellektion

En lektion där Jessica följer med dig och utefter dina behov analyserar ditt spel och/eller coachar dig på banan.

1,5h 1 person                       1200:-

1,5h 2 personer                   1500:-

1,5h 3 personer                   1850:-

Så här bokar du grupp och medlemsträningar

Bokning: Lektioner och medlemskurser bokas via bokadirekt; girlpowergolf.bokadirekt.se

Välj önskad träning, Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter.

Du får en bokningsbekräftelse via mejl med, i mejlet finns sedan en kod om du behöver avboka. Har du inte fått en bokningsbekräftelse kolla skräpposten, om du inte fått någon har din bokning inte gått igenom, testa boka igen.

Betalning görs till swishnummer senast 1 dag innan första träningstillfället.

Klicka HÄR för att komma till bokadirekt

Har du problem med bokningen hör av dig:

jessica@herrljungagk.se