Nybörjarkurs
Golf fitness kinexit
SE HIT! --->Vinterträning

HÖSTEN VINTER 2021-2022
Sept-Dec begränsat med lektionstider och träning då jag avslutar min sista termin på PGA utbildningen. Vinterträning planerar att starta januari, se mer infomation under VINTERTRÄNING

Vill du utveckla din golf?

Oavsett om du behöver hjälp med att bli en bättre puttare, slå längre eller behöver en svingscheck så hjälper Jessica dig utefter dina egna behov och förutsättningar.

Ni kan välja att boka en lektion privat eller varför inte tillsammans med en vän?

Föredrar ni gruppträning för gemenskapen och utvecklingen, så kanske en kurs är något för dig.

Såhär bokar du lektioner och kurser

Bokning: Lektioner och medlemskurser bokas vi bokadirekt

Välj önskad träning, Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter.

Du får en bokningsbekräftelse via mejl med, i mejlet finns sedan en kod om du behöver avboka. Har du inte fått en bokningsbekräftelse kolla skräpposten, om du inte fått någon har din bokning inte gått igenom, testa boka igen.

Betalning görs till swishnummer senast 1 dag innan första träningstillfället.

Klicka HÄR för att komma till bokadirekt

Har du problem med bokningen hör av dig:

jessica@herrljungagk.se