Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Gäster/tidsbokning
Tävling
Klubben
Banan
Pro & Träning
Juniorverksamheten
Nyheter
Grupper och Företag
Golfrestaurangen
Kontakta oss
Samarbetspartners

Nyheter


2018-07-11

Golfveckan rullar på i fint sommarväder

Vi skriver onsdagen den 11 juli och Golfveckan 2018 har nu spelats i fem dagar och tre återstår. Sedan senaste rapporten har vi spelat, Hudeneföretagarnas Irish Greensome, Företagarnas Tvåmannascramble och Fiddes Greensome.

Under måndagens tävling, Hudeneföretagarnas Irish Greensome lyckades Göran Löfvenius/Anneli Kraft ta hem A-Klassen med ett resultat av 64 slag, ett slag före tvåorna Peter Lind och Anette Örn. I B-Klassen segrade Agneta & Lars Ottosson på 66 slag, samma resultat som tvåorna Hans Ingvarsson & Ulla Carlsson. Vädrets makter var verkligen med oss under måndagen. 15 minuter efter det att sista bollen kommit in bröt ett kraftigt åskväder ut som höll i sig under kvällen.

Tisdagens tävling bestod av en tvåmannascramble, en tävlingsform som gjorde debut på Golfveckan. Mycket fina resultat syntes på Leaderboarden och allra bäst spelade Fritz Igelström/Hannes Svensson som vann A-Klassen på 59 slag. B-Klassen togs hem av far och son Kenneth & Håkan Strind med ett resultat på 61 slag.

Under onsdagen fortsatte tävlingsveckan med Fiddes Greensome. Bäst av A-Klassens deltagare var Ulla Frejmyr/Christian Gustavsson som slog till med 66 slag vilket räckte till seger emd ett slags marginal till mor och son Agneta och Hannes Svensson. B-Klassen bjöd på en riktig solskenshistoria. I sin första tävling någonsin efter bara en dryg månad som golfare slog Håkan Igelström, i par med sonen Fritz, till med 69 slag vilket räckte till seger med ett slags mariginal till tvåorna Hans Taniniemi och Jan Lundqvist. Vi hoppas segern verkligen gav mersmak på vidare tävlingsspel för Håkans del.

Tre dagar återstår av årets Golfvecka och under torsdagen rullar vi vidare med Finskruvs 3*6.

För hemsidan;
Rickard Larsson


Fritz & Håkan Igelström segrade i Fiddes Greensome, B-Klass.
Arkivet.