Kansli
Golfshop
Medlemslogin

Juniorverksamheten på Herrljunga GK

Juniorverksamheten på Herrljunga Golfklubb är indelad i knatte och junior. Knatteverksamheten leds av ideella juniorledare och juniorverksamheten av klubbens Pro, Rickard Larsson.

Knatteverksamheten

Knatteverksamheten startar sin träning för året tisdagen den 18 april. Träningen är förlagd på tisdagar mellan 17:00-18:15, samling sker alltid i klubbhuset. Då vi var många knattar i verksamheten under 2016 kommer vi i år att dela knattarna i två grupper i en flick- och en pojkgrupp. Till knattegruppen välkomnar vi unga golfare födda mellan 2005-2010. Inga förkunskaper krävs. Träningen är kostnadsfri, men krav på medlemskap i Herrljunga Golfklubb krävs.

Är Du intresserad knatteverksamheten, tag kontakt med klubben på 0513-23910, alt. info@herrljungagk.se .

Till juniorvertksamheten välkomnar vi juniorér födda 1996-2004. Juniorgruppen tränar på osndagar mellan 17-18:30 med samling i klubbhuset. Första träningstillfället är onsdagen den 19 april. Till juniorgruppen välkomnar vi juniorer som har genomgått nybörjarkurs och tagit grönt kort. Träningsavgiften är 700 kronor och inkluderar hela årets träningar.

Är Du intresserad av juniorverksamheten, tag kontakt med klubben på 0513-23910 alt. info@herrljungagk.se .