Bli medlem i Herrljunga GK
Medlemslogin
Herrljunga GK:s klubbmästare genom tiderna

Juniorverksamheten på Herrljunga GK

Juniorverksamheten på Herrljunga Golfklubb är indelad i knatte och junior. Knatteverksamheten leds av ideella juniorledare och juniorverksamheten av klubbens Pro, Rickard Larsson.

Knatteverksamheten

Knatteverksamheten startar sin träning för året tisdagen den 24 april. Träningen är förlagd på tisdagar mellan 17:00-18:15, samling sker alltid i klubbhuset. Till knattegruppen välkomnar vi unga golfare födda mellan 2006-2011. Inga förkunskaper krävs. Träningen är kostnadsfri, men krav på medlemskap i Herrljunga Golfklubb krävs.

Är Du intresserad knatteverksamheten, tag kontakt med klubben på 0513-23910, alt. info@herrljungagk.se .

Till juniorverksamheten välkomnar vi juniorer födda 1997-2005. Juniorgruppen tränar på osndagar mellan 17-18:30 med samling i klubbhuset. Första träningstillfället är onsdagen den 25 april. Till juniorgruppen välkomnar vi juniorer som har genomgått nybörjarkurs och tagit grönt kort. Träningsavgiften är 700 kronor och inkluderar hela årets träningar.

Är Du intresserad av juniorverksamheten, tag kontakt med klubben på 0513-23910 alt. info@herrljungagk.se .

Närspelstest

Resultat 2018-09-05